Search

Cistella

banner1_comanda_3
productes
banner_blog_nou

ELS NOSTRES PRODUCTORS

productor

Ramon SalaVEDELLA ECOLÒGICA (Producció pròpia)

Les vaques són de raça salers, una raça ideal per la cria de vedells, ja que està preparada per adaptar-se a viure sempre a l’aire lliure i tenir les seves cries de manera natural sense ajuda humana.

productor_xai_portada

Carlos i Jaume Montanuy Baro XAI ECOLÒGIC

Els xais són criats a Casa Batlle d’Estorm, a la serralada prepirinenca del Montsec. A Casa Batlle s’han dedicat a l’agricultura i la ramaderia generació rere generació i actualment es conserva el bon saber fer tradicional tot aprofitant les noves tecnologies per millorar la qualitat.

Josep Argerich Fornell - Productor Porc Ecològic

Josep Argerich Fornell PORC ECOLÒGIC

Soler de Preixana (Montmajor – Lleida)
Nº Certificat: Operador inscrit amb el número CT 000679 P en el registre del CCPAE “Consell Català de la Producció Agrària Ecològica”

productorpollastre_portada

Joan Bonsfills Rovira POLLASTRE ECOLÒGIC

Els pollastres viuen en unes granjes de maó o de fusta que tenen una porta que dóna a l’exterior, poden entrar i sortir lliurement durant tot el dia. S’alimenten de pastures a l’aire lliure i dins la granja disposen de pinso ecològic elaborat 100% amb ingredients obtinguts segons les normes de la producció agrària ecològica.

Enric i Isabel CONILL ECOLÒGIC

A la finca Canemar estem recuperant la criança de conill tradicional del Pirineu. Els conills estan en contacte amb el terra en unes parcel·les amb molt espai i amb una part a l’interior i una a l’exterior on poden entrar i sortir lliurement les 24 hores.

CARN ECOLÒGICA CAL MONEGAL

Carn ecològica de Cal Monegal. Certificat ecològic per CCPAE amb nº de registre CT003814EC

segells

X