Search

Cistella

A qui venem?

venda a particulars

Venda a particulars: tant físicament com a distància, no hi ha impediment per què ens puguem convertir en la vostra carnisseria – botiga habitual. No demanem comanda mínima ni exigim cap regularitat. Com que, tant el tall com l’envasat el fem nosaltres mateixos, ens adaptem a les vostres preferències, podem fer el tall al gust i fer els paquets a la mida que necessiteu perquè si voleu només calgui posar-los al congelador.

venda a cooperatives

Venda a cooperatives, assossiacions o grups de consumidors: a part del què expliquem a venda a particulars, sabent que són comandes per a més d’una unitat familiar intentem posar-ho el més fàcil possible, ens adaptem al vostre format habitual d’enviar la comanda i si podeu/voleu diferenciar les comandes per famílies nosaltres també les entreguem separades físicament i amb un subtotal de preu per a cadascú. L’ horari d’entrega sempre que ens és possible us el deixem escollir i en tot cas acabem quedant en un horari concret perquè no hagueu d’estar pendents més temps del compte.

venda a professionals

Venda al major: comerç i restauració: com que tenim la carn de producció pròpia o adquirida directament al productor i en som distribuïdors, podem oferir la carn tant en canals, com en peces, com ja tallada i envasada. Podem oferir la carn tant a carnisseries i comerços com a restaurants i bars. Si teniu un negoci i creieu que us podria encaixar el nostre producte us podeu posar en contacte amb nosaltres i us informarem de les condicions sense cap compromís.

sala desfer

Servei de sala de desfer: si ets ramader i necessites algú que et faci l’especejat, elaborat i empaquetat de la carn, nosaltres et podem oferir aquest servei. Ens adaptem a les preferències que tingueu per el tallat i envasat. Contacta amb nosaltres i t’informarem de les condicions sense cap compromís.

X