Warning: copy(/srv/vhost/calmonegal.com/home/html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /srv/vhost/calmonegal.com/home/html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Presentació – Cal Monegal

Search

Cistella

Presentació

HISTÒRIA DE “CAL MONEGAL”

A Cal Monegal som productors de vedella ecològica des dels anys 70, al 2001 vam decidir reconvertir el ramat a ecològic per ser una alternativa més conseqüent amb el respecte per l’entorn que ens envolta i del qual ens vivim, per la millor qualitat de vida dels animals que això comporta i pels bons resultats que es donen en la carn obtinguda, que és més nutritiva i sana.  Després d’escollir aquesta nova opció vam poder comprovar que a part, la carn és més agradable al paladar.

Per tot això, vam decidir apropar el producte al consumidor. Vam començar oferint la carn de vedella per encàrrec i fent l’especejat en una sala aliena.

presentacio2

Com que va tenir molt bona acceptació vam decidir fer un pas més i obrir el nostre propi obrador amb botiga ( Cal Monegal – carn ecològica i queviures – des de 2009 ) on seguim oferint la nostra vedella, però també molts altres productes. Paral·lelament vam començar amb la creació d’aquesta pàgina web per oferir els nostres productes a nivell català.

L’objectiu sempre ha estat i és aconseguir una carn de màxima qualitat i posar-la a l’abast de tots els consumidors, creiem que la producció ecològica no ha de ser vista com un producte de luxe a l’abast de pocs, sinó que volem contribuïr a què sigui vista com el què és: la producció més normal que hi ha, que més ens respecta a nosaltres, als animals i al medi ambient i una alternativa a la producció convencional, no només viable, sinó que també convenient.

Seguint la mateixa idea que amb la vedella, la resta de carn l’adquirim directament dels seus productors, al tenir una indústria petita podem permetre’ns d’agafar-la sempre als mateixos i així oferir carn amb qualitat regular. Valorem que siguin ramaders que facin producció ecològica per convenciment, per compartir el nostre objectiu i mantenir la plena confiança.

presentacio1

Després de passar per l’escorxador, som nosaltres qui fem l’especejat i elaborat de la carn aconseguint així carn de plena garantia i estalviar costos intermediaris. Tot amb certificat ecològic, ja que tant nosaltres mateixos com els productors estem certificats pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

A part de la carn, també oferim una gran varietat de productes ecològics, que anem introduïnt ja que estem en permanent ampliació del ventall de productes. Des de fruita i verdura, ous, conserves, sucs de fruita, llegums, pasta, xocolata, … fins a productes d’higiene personal i neteja. Seleccionem els productes curosament, ni que això comporti obtenir-los de molts productors/proveïdors diferents. Tenim en compte la proximitat, la bona relació qualitat-preu, la singularitat, les preferències dels nostres clients, etc.

X