Search

Cistella

Presentació

HISTÒRIA DE “CAL MONEGAL”

A Cal Monegal som productors de vedella ecològica des dels anys 70, al 2001 vam decidir reconvertir el ramat a ecològic per ser una alternativa més conseqüent amb el respecte per l’entorn que ens envolta i del qual ens vivim, per la millor qualitat de vida dels animals que això comporta i pels bons resultats que es donen en la carn obtinguda, que és més nutritiva i sana.  Després d’escollir aquesta nova opció vam poder comprovar que a part, la carn és més agradable al paladar.

Per tot això, vam decidir apropar el producte al consumidor. Vam començar oferint la carn de vedella per encàrrec i fent l’especejat en una sala aliena.

presentacio2

Com que va tenir molt bona acceptació vam decidir fer un pas més i obrir el nostre propi obrador amb botiga ( Cal Monegal – carn ecològica i queviures – des de 2009 ) on seguim oferint la nostra vedella, i també carn d’altres productors de porc, xai, pollastre i conill.

Seguint la mateixa idea que amb la vedella, la resta de carn l’adquirim directament dels seus productors, al tenir una indústria petita podem permetre’ns d’agafar-la sempre als mateixos i així oferir carn amb qualitat regular. Valorem que siguin ramaders que facin producció ecològica per convenciment, per compartir el nostre objectiu i mantenir la plena confiança.

L’objectiu sempre ha estat i és aconseguir una carn de màxima qualitat i posar-la a l’abast de tots els consumidors, creiem que la producció ecològica no ha de ser vista com un producte de luxe a l’abast de pocs, sinó que volem contribuïr a què sigui vista com el què és: la producció més normal que hi ha, que més ens respecta a nosaltres, als animals i al medi ambient i una alternativa a la producció convencional, no només viable, sinó que també convenient.

presentacio1

Després de passar per l’escorxador, som nosaltres qui fem l’especejat i elaborat de la carn aconseguint així carn de plena garantia i estalviar costos intermediaris. Tot amb certificat ecològic, ja que tant nosaltres mateixos com els productors estem certificats pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

A part de la carn, també oferim una gran varietat de productes ecològics, que anem introduïnt ja que estem en permanent ampliació del ventall de productes. Des de fruita i verdura, ous, conserves, sucs de fruita, llegums, pasta, xocolata, … fins a productes d’higiene personal i neteja. Seleccionem els productes curosament, ni que això comporti obtenir-los de molts productors/proveïdors diferents. Tenim en compte la proximitat, la bona relació qualitat-preu, la singularitat, les preferències dels nostres clients, etc.

X