Search

Cistella

Com fer la comanda

logo botiga onlineDES DE LA MATEIXA PÀGINA WEB

A l’apartat de PRODUCTES podreu  veure un menú amb totes les categories i clicant cada categoria podreu veure els productes que engloba. Per comprar-ne un només cal seleccionar-lo;  un cop dins posar la quantitat i si cal alguna observació i per últim clicar “afegir a la cistella”. En alguns productes cal especificar la opció de presentació abans de poder clicar “afegir a la cistella” com per exemple el pollastre on és necessari indicar si es vol sencer o tallat, en altres productes no és obligat però sempre es pot utilitzar la casella “observacions” per especificar qualsevol forma de tall o presentació concreta (per exemple en el llom de porc es podria especificar “tallat per fer llibrets”, “en paquets de 6 talls”, etc.)

Durant la compra es pot anar canviant de categories per anar afegint productes, la compra provisional la podràs veuràs sempre en aquest menú:


Des d’aquest menú pots accedir a “cistella” i fer els canvis que desitgis a la comanda o bé “finalitzar compra” quan ja la tinguis acabada. Seguidament si fas la compra sense tenir un compte caldrà que omplis les teves dades i al final hi ha la opció (no és obligat) de “crear un compte” amb el qual afegint una contrasenya ja quedaran les dades registrades per a les següents compres quan només caldrà que posis el mail i la contrasenya.

logo mailPER CORREU ELECTRÒNIC

calmonegal@calmonegal.com
Podeu escriure la comanda manualment i enviar-la per correu electrònic. Podeu especificar qualsevol forma de presentació o de tall que desitgeu. Necessitarem també les vostres dades, si quan ho rebem falta alguna cosa ja ens posariem en contacte amb vosaltres.  Podeu enviar el correu a qualsevol horari, nosaltres els atendrem durant el nostre horari laboral que és des de dimarts a dissabte.

logo telefonPER TELÈFON:

636491379
Us atendrem en l’horari comercial de la botiga que és de dimarts a dissabte de 10 a 17h

logo whatsappPER WHATSAPP

636491379

El podeu enviar quan vulgueu i nosaltres us atendrem en l’horari comercial de la botiga que és de dimarts a dissabte de 10 a 17h

X