Passar uns dies immers en mig de la natura i no haver-te de  preocupar de res és possible gràcies a Forest Days Glamping. Pots desconnectar de la vida diària i gaudir de la tranquil·litat dels boscos del Solsonès. Ah! i no et descuidis de demanar el pack barbacoa i poder assaborir la nosta carn en un entorn idíl·lic.

forest days glamping

Els packs barbacoa que pots assaborir són els següents (packs pensats per a dues persones):

icona carnPack hamburguesa ecològica de vedella. Dos hamburgueses artesanes de 220 gr cadascuna de pura vedella ecològica 100%, completes amb 2 talls de cansalada ecològica i 2 ampolles de deliciosa cervesa artesana IPA de VicBrewery.

icona carnPack carn a la brasa ecològic: 2 botifarres blanques de porc, 2 costelles de xai, 2 bistecs de xai eco, 2 talls de cansalada eco i 2 ampolles de deliciosa cervesa artesana IPA de VicBrewery.

icona carnPack “asado” barbacoa argentí: carn de vedella 100% ecològica per la brasa composat per dos talls de costellam de vedella “Asado de Tira” un tall sencer de 500 gms de Vedella ecològica “Churrasco” i dos ampolles de deliciosa cervesa artesana IPA de VicBrewery.

Per a més informació:
Forest Days Glamping
Navès – 25286 Solsonès – Lleida – Catalunya
Web: www.forestdaysglamping.com
Mail: info@forestdaysglamping.com
Telèfon: +34 610 161 060 (10:00h – 15:00h)

forest days glamping
forest days glamping
forest days glamping