Search

Cistella

banner1_comanda_3
productes
a qui venem
Què són els productes ecològics i com identificar-los
Galeria imatges i videos de Cal Monegal

ELS NOSTRES PRODUCTORS

productor

Ramon SalaVEDELLA ECOLÒGICA (Producció pròpia)

Les vaques són de raça salers, una raça ideal per la cria de vedells, ja que està preparada per adaptar-se a viure sempre a l’aire lliure i tenir les seves cries de manera natural sense ajuda humana.

Josep Argerich Fornell - Productor Porc Ecològic

Josep Argerich Fornell PORC ECOLÒGIC

Soler de Preixana (Montmajor – Lleida)
Nº Certificat: Operador inscrit amb el número CT 000679 P en el registre del CCPAE “Consell Català de la Producció Agrària Ecològica”

Productor pollastre ecològic debosc

Núria, Toni i Roc POLLASTRE ECOLÒGIC

Els pollastres Debosc, són criats en un bosc de quasi set mil metres quadrats de superfície, situat a mil metres d’altitud, al nord de la comarca del Solsonès. Al bell mig del Prepirineu català.

productorpollastre_portada

Joan Bonsfills Rovira POLLASTRE ECOLÒGIC

Els pollastres viuen en unes granjes de maó o de fusta que tenen una porta que dóna a l’exterior, poden entrar i sortir lliurement durant tot el dia. S’alimenten de pastures a l’aire lliure i dins la granja disposen de pinso ecològic elaborat 100% amb ingredients obtinguts segons les normes de la producció agrària ecològica.

productor_xai_portada

Carlos i Jaume Montanuy Baro – XAI ECOLÒGIC

Els xais són criats a Casa Batlle d’Estorm. A Casa Batlle ens hem dedicat a l’agricultura i la ramaderia generació rere generació, la nostra feina continua transmetent les il·lusions de generacions d’una familia que des de sempre hem viscut de la terra i a la terra. La nostra és una explotació de cicle tancat on els ramats de corder ecològic pasturen en els prats naturals propers a la finca i pasturen per més de 1.800 hectàrees travessades per vells camins, entre parets de pedra seca i petites ermites que es van recuperant.

isabel perera martin productor conill ecològic

Enric i Isabel CONILL ECOLÒGIC

A la finca Canemar estem recuperant la criança de conill tradicional del Pirineu. Els conills estan en contacte amb el terra en unes parcel·les amb molt espai i amb una part a l’interior i una a l’exterior on poden entrar i sortir lliurement les 24 hores.

CARN ECOLÒGICA CAL MONEGAL

Carn ecològica de Cal Monegal. Certificat ecològic per CCPAE amb nº de registre CT003814EC

segells

X